MCC Colectare Reciclare ValceaMCC Colectare Reciclare Calimanesti

Despre noi

MCC Productie si Servicii SRL

MCC Productie si Servicii SRL a fost  infiintata  la Registrul Comertului Valcea sub numarul J38/332/2012, CUI RO 30514585 cu sediul in orasul  Calimanesti, str Alexandru Vlahuta nr. 86,  judetul Valcea, iar ca obiect principal de activitate are conform COD CAEN:

  • 3811 – Colectarea deseurilor nepericuloase
  • 4677 – Comert cu ridicata al deseurilor si resturilor

Studiu

Necesitatea infiintarii unei societati cu specificul de mai sus a aparut in urma unei studiu efectuat de administrator in aria judetului Valcea cu privire la colectarea deseurilor de ambalaje  de la diversi agenti economici generatori de astfel de deseuri.

Avand in vedere potentialul urias de explorare (aprox 1500 de agenti economici in judet) precum si potentialul turistic cu un grad din ce in ce mai ridicat de vizitare (in judet sunt  4 statiuni: Calimanesti- Caciulata, Baile Olanesti, Baile Govora, Voineasa) si care prin societatile comerciale din zona pun pe piata cantitati importante de deseuri de ambalaje, in baza unei analize S.W.O.T. am luat decizia unei investitii in acest domeniu considerand ca asigurarea unei colectari selective eficiente prin realizarea unor rute optime de colectare si servisarea corespunzatoare a agentilor economici va duce la diminuarea impactului negativ asupra mediului inconjurator, va crea beneficii  societatii astfel infiintate, iar prin creearea de 5-6 locuri de munca la inceput si cresterea exponentiala odata cu cresterea gradului de colectare selectiva a deseurilor de la generatori si beneficii sociale comunitatii locale.

Astfel dupa infiintarea societatii, am realizat identificarea spatiului optim pentru desfasurarea activitatii si inchirierea acestuia in baza unui contract, am obtinut avizul Primariei Oras Calimanesti pentru desfasurarea activitatilor punctul de lucru declarat acesta fiind situat in zona industriala a orasului Calimanesti.

Obtinere autorizatii

Dupa obtinerea acestor documente am depus la APM Valcea documentele necesare obtinerii autorizatiei de mediu in baza careia ne desfasuram in acest moment activitatea. In baza documentelor depuse precum si a vizitei la fata locului APM Valcea emite decizia si apoi autorizatia de mediu din 11/2012 cu valabilitate 11/2022.